A la carte |
||
Vleesgerechten | ||
Schnitzel | 14.95 | |
Biefstuk van de haas | 25.95 | |
Gebakken Kalfslever –met spek en uien |
18.95 | |
Kipfilet -gegratineerd met brie, noten en honing |
18.50 | |
Dalertoren -biefstuk, kipspies en varkenshaas (totaal 300 gram) met knoflook- en pindasaus |
23.95 | |
Drentsche Varkenshaas -met mosterdsaus, spekkies, siepels en gedroogde schenk |
22.50 | |
Sparerib | 18.95 | |
Extra: – champignonsaus – pepersaus – mosterdsaus – champignons en uien – zigeunersaus |
2.25 2.25 2.25 2.50 2.25 |
|
Alle gerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen of patat, 1 warme groente en rauwkost .
Schaaltje rabarber 2.= extra Al onze producten kunnen allergenen bevatten. |
|

