A la carte
Vleesgerechten
Schnitzel  14.95
Biefstuk van de haas 25.25
Gebakken Kalfslever
met spek en uien
18.25
Kipfilet
-met kerriesaus en walnoten
18.50
Dalertoren
-biefstuk, kipspies en varkenshaas (totaal 300 gram)
 met knoflook- en pindasaus
23.75
Drentsche Varkenshaas
-met mosterdsaus, spekkies, siepels en gedroogde schenk
22.50
Sparerib   18.50
Hertenbiefstuk
met rode wijn saus
26.50
Eendenfilet
-met sinaasappelsaus
24.95
 
Extra:
– champignonsaus
– pepersaus
– mosterdsaus
– champignons en uien

2.25
2.25
2.25
2.50
   
Alle gerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, patat, warme groenten, rauwkost en rabarbercompote.
Al onze producten kunnen allergenen bevatten.
Diëten in overleg.