A la carte
Vleesgerechten
Schnitzel  14.25
Biefstuk van de haas 23.95
Gebakken Kalfslever
met spek en uien
17.25
Kipfilet
-gegratineerd met brie, honing en noten
17.50
Dalertoren (300 gram)
-biefstuk, kipspies en varkenshaas 
 met knoflook- en pindasaus
22.50
Drentsche Varkenshaas
-met mosterdsaus, spekkies, siepels en dreuge worst
21.25
Sparerib   17.50
Pepersteak
-met een saus van groene pepers
21.50
Duo van Lam
lamfilet en 2 lamskoteletjes met honing/thijmsaus
23.95
Extra:
– champignonsaus
– pepersaus
– zigeunersaus
– mosterdsaus
1,95
 
Alle gerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, patat, warme groenten, rauwkost en rabarbercompote.

Al onze producten kunnen allergenen bevatten.
Diëten in overleg.