A la carte
Vleesgerechten
Schnitzel  14.25
Biefstuk van de haas 23.95
Gebakken Kalfslever
met spek en uien
17.25
Kipfilet
-gegratineerd met brie, honing en noten
17.50
Dalertoren
-biefstuk, kipspies en varkenshaas (totaal 300 gram)
 met knoflook- en pindasaus
22.50
Drentsche Varkenshaas
-met mosterdsaus, spekkies, siepels en dreuge worst
21.25
Sparerib   17.50
Hertenbiefstuk
-met rode wijnsaus
  24.95
Eendenfilet
-met sinaasappelsaus
  23.95
Extra:
– champignonsaus
– pepersaus
– zigeunersaus
– mosterdsaus
– champignons en uien
1,95
1,95
1,95
1,95
2,25
 
Alle gerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, patat, warme groenten, rauwkost en rabarbercompote.

Al onze producten kunnen allergenen bevatten.
Diëten in overleg.