A la carte
Vleesgerechten
Schnitzel  14.95
Biefstuk van de haas 25.25
Gebakken Kalfslever
met spek en uien
18.25
Kipfilet
-gegratineerd met brie, noten en honing
18.50
Dalertoren
-biefstuk, kipspies en varkenshaas (totaal 300 gram)
 met knoflook- en pindasaus
23.75
Drentsche Varkenshaas
-met mosterdsaus, spekkies, siepels en gedroogde schenk
22.50
Sparerib   18.50
 
Extra:
– champignonsaus
– pepersaus
– mosterdsaus
– champignons en uien
– zigeunersaus

2.25
2.25
2.25
2.50
2.25
   
Alle gerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen of patat, 1 warme groente en rauwkost .

Schaaltje rabarber    2.= extra

Al onze producten kunnen allergenen bevatten.
Diëten in overleg.